Moje zdravlje

Dobro došli Gost Pretraga | Aktivne teme | Članovi | Prijava | Registracija

afte Opcije
kerol
Poslano: Thursday, April 15, 2010 12:55:18 PM
Rang: Newbie
Grupe: Member

Spojen: 4/15/2010
Poštovani,
moj sin ima 21 g.20.01.2010 dijagnosticirana mu je mononukleoza,od koje se oporavlajo i sad je na nekoj smanjenoj aktivnosti mada je nakon 15 dana se vratio na faks i polako počeo okolo.U zadnja dva tjedna ima problem afti u ustima .Ja sam zabrinuta jer nezanm da li to ima neke veze sa prvom bolešću, je mu imunitet još slab ili šta se događa??

Hvala na odgovoru
butterfly
Poslano: Sunday, August 15, 2010 9:49:59 PM

Spojen: 8/15/2010
Dugo sam imala problem s aftama u ustima,probala sam zbilja svakakve preparate na tržištu i ništa nije pomagalo.
Nedavno sam na reklami vidjela nove flastere za afte,zovu se After,kupila ih u ljekarni i moram priznati da su super!
Jako su praktični,stave se na aftu i otope,sadrže i hijaluronsku kiselinu tako da afte brže prođu.I napokon mogu normalnije jesti i piti!
agentm
Poslano: Monday, August 16, 2010 8:49:36 PM

Spojen: 8/16/2010
butterfly,
jesu li to mozda ovi flasteri: http://www.afterremesense.com/index.php?l=KRO&h=faq&s=questions... meni cesto padne imunitet,pa s time dođu i afte i herpes...Super! Mislim da cu probati, do sad sam za afte koristila nekakve kapi,ali p0oslije njih nisam mogla nista jesti,ostavljaju ruzan okus u ustima...ovi flasteri su cini mi se bolji.
Korisnici pretraživali ovu temu
Guest

Forum Jump
Vi ne možete kreirati novu temu u ovom forumu.
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu.
Vi ne možete obrisati svoje postove u ovom forumu.
Vi ne možete mijenjati svoje postove u ovom forumu.
Vi ne možete kreirati glasovanje u ovom forumu.
Vi ne možete glasovati u ovom forumu.