Moje zdravlje

Dobro došli Gost Pretraga | Aktivne teme | Članovi | Prijava | Registracija

Pritisak u glavi Opcije
blankas
Poslano: Friday, April 17, 2015 1:50:48 PM
Rang: Newbie
Grupe: Member

Spojen: 4/17/2015
Pozdrav!

Zadnja dva dana kad se recimo sagnem do zemlje ili napnem, osjećam kao da mi voda ili vjetar prolaze kroz to lijevo uho, i osjećam strašan pritisak dakle samo u tim položajima kao da mi šumi kroz to uho? Ali taj šum nije prisutan stalno u tim položajima. Nije svaki put kad se sagnem ili napnem. Pitam se da li je to povezano sa sinusima, budući da otorinolaringolog nije pregledao i sinuse i što predlažete koje bih sljedeće pretrage trebala napraviti?

Hvala na odgovoru!

Blanka
Ivana171819
Poslano: Friday, April 17, 2015 2:02:06 PM

Ja sam prije pola godine imala iste simptome i doktorica me poslala otorinolaringologu, mislim da bi bilo najbolje da tražiš doktoricu uputnicu za njega pa da te pregleda. Meni nisu ništa našli, ali simptomi su se sami od sebe izgubili.
Sretno, sigurno nije strašno! :-)
blankas
Poslano: Friday, April 17, 2015 2:32:29 PM

Hvala ti Ivana, ali već sam bila kod otorinolaringologa. Zaboravila sam napomenuti i zvonjavu u lijevom a ponekad i u desnom uhu, ali nalazi audiometrije i timpanometrije su u redu. Dakle ništa nije pronađeno, osim što mi je iz lijevog uha doktor izvadio poveći čep, i nakon toga mi je to uho već nekoliko dana osjetljivije na glasne zvukove, dakle lupanje žlice po tanjuru i slično. Također nakon nekog glasnog zvuka u tom lijevom uhu se čuje kao kada čovjek hoda po suhom snijegu, ako me razumijete.
Neki dan mi se zamaglilo pred očima, a u desnom kutu kao da sam vidjela neku tamnu mrlju. Nešto je bilo jako čudno.
Molim Vas, ako je itko naišao na slični problem, neka mi pojasni o čemu bi se moglo raditi, ili ako zna, što bih mogla učiniti, da se mrlja ne vrati.

Hvala unaprijed na odgovoru, svaka pomoć je i više nego dobrodošla!

Blanka
Seleo
Poslano: Thursday, December 10, 2015 9:34:16 AM

Spojen: 12/10/2015
Sigurno će se to smiriti s vremenom, kad doktori nisu ništa pronašli.. Ja sam imao određene vrtoglavice i glavobolje, što je bilo povezano s vratnom kralježnicom i bolovima i nepravilnostima u tom dijelu... No, u svakom slučaju ako se to nastavi i ponavlja, svakako odite ponovno kod doktora na pregled..
Korisnici pretraživali ovu temu
Guest

Forum Jump
Vi ne možete kreirati novu temu u ovom forumu.
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu.
Vi ne možete obrisati svoje postove u ovom forumu.
Vi ne možete mijenjati svoje postove u ovom forumu.
Vi ne možete kreirati glasovanje u ovom forumu.
Vi ne možete glasovati u ovom forumu.