Rang: Newbie Grupe: Member
Spojen: 6/4/2015 Postovi: 1
|
Vec 6 mjeseci osjecam se slabo.na pocetku je bilo u normalnim okvirima.sada se pogorsalo i mislim da imam neku bolest kada hodam sat vremena sljedeca dva dana imam upalu misica i tesko se krecem.kada masem sljedeci dan imam upalu misica podlaktice, sta god da radim sljedeci dan imam upalu misica mislio sam da je problem u prehrani pa sam poceo unositi vise magnezija,minerala,vitamina itd.... ali nije pomoglo,isao sam na vadenje krvi i rezultati su bili skroz normalni cak i vrlo dobri tamo su mi rekli da bih trebao ici kod neurologa,kad sam dosao na pregled kod njega on mi je rekao da to nema veze s njime i da bih trebao ici na pregled kod imunologa trazio sam nesto o ovome na internetu i cini mi se da je to neki oblik misicne distrofije imam 19 godina,ne konzumiram alkohol ni cigarete,prije sam se rekreativno bavio sportom,a sad je to nemoguce u zadnjih mjesec dana udebljao sam se za 10 kila zna li netko u cemu bi mogao biti problem?sta bih trebao raditi dok cekam pregled kod imunologa? hoce li mi se tijelo moci vratiti u prijasnje stanje
|