Moje zdravlje

Dobro došli Gost Pretraga | Aktivne teme | Članovi | Prijava | Registracija

Protetika Opcije
SanjaD
Poslano: Friday, November 20, 2015 9:22:45 AM
Rang: Newbie
Grupe: Member

Spojen: 11/3/2015
Postovi: 3
Već neko vrijeme razmišljam o rješavanju problema nadomještanja izgubljenih zubi, koji osim što mi stvaraju problem u svakodnevom konzumiranju hrane, najviše mi stvaraju neugodnost u pogledu esetike i opuštenog smijanja. Moj stomatolog mi preporučuje protetiku kao najbolje rješenje mog problema i postavljanja zubnog mosta. Zanima me kakvo je vaše iskustvo s protetskim radovima i jeste li zadovoljni sa finalnim rezultatom izgleda vašeg osmijeha?
Seleo
Poslano: Thursday, December 10, 2015 9:54:56 AM
Rang: Newbie
Grupe: Member

Spojen: 12/10/2015
Postovi: 4
Ja sam dugo vremena muku mučio s problemom zubi koji nedostaju, nakon čega sam se na preporuku svog stomatologa odlučio za fiksnu protetiku kao rješenje svog problema. Smatram da je izbor fiksne protetike puno sigurnija i bolja opcija od mobilne protetike, tako da svakako preporučam.. Naravno potrebno je prvo posavjetovati se s vašim stomatologom, koji će vam najbolje dati savjet i preporuku ovisno o vašoj individualnoj dentalnoj situaciji :)
Mikica
Poslano: Tuesday, June 21, 2016 2:40:05 PM
Rang: Newbie
Grupe: Member

Spojen: 6/21/2016
Postovi: 1
Lokacija: Rijeka
Ja sam, u dogovoru sa stomatologom, dala napraviti ljuskice za zube za ljepši osmijeh i da uklonim sitne nepravilnosti...hvala bogu imam zdrave i kvalitetne zube ali moja prijateljica je, nažalost, u trudnoći izgubila dosta zubi, samo su joj strunuli pa je kasnije riješavala sve protetikom...
Korisnici pretraživali ovu temu
Guest


Forum Jump
Vi ne možete kreirati novu temu u ovom forumu.
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu.
Vi ne možete obrisati svoje postove u ovom forumu.
Vi ne možete mijenjati svoje postove u ovom forumu.
Vi ne možete kreirati glasovanje u ovom forumu.
Vi ne možete glasovati u ovom forumu.