Moje zdravlje

Odaberite

Prikaži
Đumbir
četvrtak, 25.07 | 7:45

Đumbir

Ako osjetite slabost i mučninu u želucu, drhtavicu ili prehladu, popijte čaj od đumbira. On je i jedan od najdjelotvornijih lijekova za liječenje morske bolesti. opširnije »

Mango Prehrana
srijeda, 24.07. | 7:45

Mango

Mango sadrži vitamine A, B, C, E i K, a bogat je i kalijem, bakrom i esencijalnim masnim kiselinama, dok je kora manga izrazito bogata vlaknima, što pomaže pri reguliranju probave.
Namirnice koje ubijaju zube Stomatologija
petak, 19.07. | 7:45

Namirnice koje ubijaju zube

Postoje namirnice koje oštećuju zube i čine ih žutim, uzrokuju karijes i zadah. Otkrivamo vam šest koje bi trebalo izbjegavati, odnosno nakon njihovog konzumiranja obratiti pozornost na higijenu.
Čili Priroda i biljke
četvrtak, 18.07. | 7:45

Čili

Čili papričice sadrže jedan sastojak koji bi mogao biti koristan za smanjenje bola nakon kirurške intervencije, tvrde znanstvenici iz Danske.
Očistite tijelo prije trudnoće Trudnoća
utorak, 16.07. | 7:45

Očistite tijelo prije trudnoće

Medicina je odavno prepoznala da određene supstance, koje su partneri koristili neposredno prije začeća, mogu imati nepovoljne posljedice na zdravlje djeteta.
Manjak vitamina D Vitamini
ponedjeljak, 15.07. | 7:45

Manjak vitamina D

Nedostatak vitamina D direktno je povezan s rizikom od srčanih i moždanih udara i prerane smrti, pokazalo je istraživanje koje je obuhvatilo više od 10.000 ljudi i počelo još 1981. godine.
Đumbir - prirodni lijek za prehladu Priroda i biljke
petak, 12.07. | 7:45

Đumbir - prirodni lijek za prehladu

Đumbir je idealan lijek protiv upala, otoka i grčeva, kao i za smirivanje kašlja, jačanje imuniteta, prevenciju prehlade.
Maslina - drvo života sa zlatnom tekućinom Priroda i biljke
četvrtak, 11.07. | 7:45

Maslina - drvo života sa zlatnom tekućinom

Maslinovo ulje štiti dobri kolesterol (HDL), a smanjuje loš kolesterol (LDL), te pomaže u liječenju bolesti srca i krvnih žila, dijabetesa i bolesti probavnog sustava.
Migun – termomasažni krevet Savjeti za zdravlje
srijeda, 10.07. | 7:45

Migun – termomasažni krevet

Tretmani Migunom su namijenjeni ne samo osobama sa zdravstvenim problemima, već i zdravim osobama. Trideset minuta terapije na krevetu odgovara jednom satu laganog trčanja.
Prehrambeni poremećaji Prehrana
utorak, 09.07. | 7:45

Prehrambeni poremećaji

Većina osoba koje pate od nekog prehrambenog poremećaja su napete, imaju manjak samopoštovanja i otežano komuniciraju sa drugim osobama.
Anketa
Da li volite ljeto?
Moje zdravlje ©2016 Sva prava pridržana